Club der 40

Home
Onze geschiedenis
Activiteiten
Het bestuur
Nuttige adressen
Enkele foto's
Contacteer ons
Club des 40
DOORS

Het Belgisch weerbericht in een nieuwe venster...

en aan de belgische kust...

 

Sinds 1956, is onze club kampeerders te De Haan aan Zee, toe aan zijn 4e generatie. Vandaag de dag zijn het onder andere de kleinkinderen van de stichters die deel uitmaken van de Raad van Bestuur.  "De Kampeerders" van Club 40 kennen elkaar vandaag de dag heel grondig.  Voor het merendeel onder hun waren hun ouders en grootouders vrienden en brachten zij op hun beurt een groot deel van hun vakanties door op de club.

     

Wie zijn wij?

Een club vrienden, verliefd op de Belgische kust, die hun vakantieverblijf gevestigd hebben te De Haan.  Enigszins op een kleine afstand van de gezellige dorpskern, is hun verblijfpark sinds 2003 officieel erkend door Toerisme Vlaanderen als een 2-sterren "verblijfpark".  Gesitueerd: Nieuwesteenweg 193 te 8240 De Haan Aan Zee.

Dit werd mogelijk gemaakt door een efficiente samenwerking tussen de Gemeente van De Haan en de Raad van Bestuur van de Club.

Wat is het doel van deze site?

Het publiek, maar op de eerste plaats onze leden en vrienden op de hoogte te stellen van de levensgebeurtenissen van de club, zijn geschiedenis en de activiteiten van De Raad Van Bestuur, zijn projecten, ... Alsook de belangrijke documenten van de club ter beschikking te stellen voor onze leden.